Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Arbejdssko uden sikkerhed

Arbejdssko uden sikkerhedsindlæg.

Arbejdssko uden sikkerhed 6 varer

Viser 1 - 6 af 6
  • HKSDK N41. Er en del af HKSDK's klinik program uden sikkerhed. En all-round snøresko som er velegnet på mange arbejdspladser.Den bløde ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi med op til 50%. Pasformen er helt i top. Effekten er en meget blød og behagelig følelse plus en forebyggende virkning mod ledskader og tidlige symptomer på træthed....

  • HKSDK N30. En del af HKSDK's klinik program uden sikkerhed. En praktisk slip-on sko som er velegnet på mange arbejdspladser.Den ultra bløde indbyggede ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi med op til 50%, når man går på hårde underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Klik her for yderligere info.

  • HKSDK N40. Er en del af HKSDK's klinik program uden sikkerhed. En all-round snøresko som er velegnet på mange arbejdspladser.Blød ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi med op til 50%, når man går på hårde underlag. Samtidig er pasformen helt i top. Effekten er en meget blød og behagelig følelse. Klik for yderliger info.

  • HKSDK N31. Er en del af HKSDK's klinik program uden sikkerhed. En praktisk slip-on sko som er velegnet på mange arbejdspladser. Den ultra bløde indbyggede ENERGY-sål er i stand til at absorbere negativ energi. Effekten er en meget blød og behagelig følelse plus en forebyggende virkning mod ledskader og tidlige symptomer på træthed. Klik for yderligere info.

  • Oliver skoen er en af de bedste og behageligste arbejdssko du får. Denne model er uden sikkerhed i tå og sål. Australsk kvalitet når det er bedst.  Vandafvisende  kernelæder, bred profil og en lækker blød sål. Indlagt comfort/cushion PU/Poron Impact Absorption system, der nedsætter træthed i ryg lænd og ben. Fås i farven brun.

  • HKSDK T7. Skoen er produceret efter allerhøjeste standard med brug af varemærker såsom; Thinsulate 3M®, AquaDry®, Poliyou® og sidst men ikke mindst - Aqua-Cell® membran som bevirker, at støvlen er 100% vandtæt samtidig med, at den tillader fødderne at ånde. En garanti for bedste komfort og det bedste valg af sko velegnet til alle vejr situationer. Klik...

Viser 1 - 6 af 6