Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Sikkerhedssko - kvinder

Her finder du sikkerhedssko specielt designet til kvinder.

Sikkerhedssko - kvinder 13 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 13
 • Her får du rigtig meget for pengene. En super dejlig letvægts Jodphurs sikkerhedssko S3 med både tåbeskyttelse og sømværn. Støvlen har læder i hele overdelen og med elastiske sidepaneler for optimal tilpasning til din fod. Hælen har luftpude for stødabsorbering. Fås i sort.

 • Her får du Australsk kvalitet når det er bedst. Vandafvisende kernelæder, bred profil med stål næse og latex under stålet så tæerne ikke kommer i kontakt med kappen. Indlagt comfort/cushion PU/Poron Impact Absorption system, der nedsætter træthed i ryg lænd og ben. Godkendt til EN 345/346 type I. Fås i farven brun. Fås også uden sikkerhed – se under...

 • Her får du Australsk kvalitet når det er bedst. Vandafvisende  kernelæder, bred profil med stålnæse samt sømværn og latex under stålet, så tæerne ikke kommer i kontakt med kappen. Indlagt comfort/cushion PU/Poron Impact Absorption system, der nedsætter træthed i ryg lænd og ben. Fås i farven brun.

 • Støvlen er udført i vandafvisende kerne læder og med et system, der nedsætter træthed i ben lænd- og ryg. Indlagt massage sål der forbedrer blodomløbet i fødderne. Hæl- samt tåbeskyttelse. Tåen har komfort foring så tæerne ikke kommer i kontakt med stålet. Sålen er en PU/gummisål varmebestandig til 300° og modstår langt de fleste syrer- og kemikalier. Fås...

 • HKSDK H3. Er den lukkede udgave af H2 – osse denne er en all-rounder til brug i den hvide sektor. Som alle sikkerhedssko i HKSDK´s program er du sikret super komfort og sikkerhed. Klik for yderligere info.

 • HKSDK H6. En all-round sko til piger i den hvide sektor. Som alle sko i HKSDK's program, kan vi osse med denne model garantere komfort og velvære dagen lang. Klik for yderligere info.

 • HKSDK Q2. En rigtig pigesko, specielt designet til at skabe et perfekt match mellem komfort og design. HKSDK har udviklet et udvalg af sko for at nå niveauet for "high-end" krævet af piger, der ønsker at færdes med stil på alle tidspunkter. Maksimal komfort og perfekt pasform. Klik for yderligere info.

 • HKSDK R2. Er en banebrydende sikkerhedssko. 6. generation af modellen frembyder den nyeste udvikling i professionelt fodtøj.  Den nye teknik maksimerer AIR-systemet med 24%, og reducerer samtidig vægten. Skoene er samtidig blevet fuldstændig re-designet, hvilket gør den ultra let og super soft. Klik for yderligere info.

 • HKSDK H2. En all-round sandal til brug i den hvide sektor. Som alle sikkerhedssko i HKSDK's program er du her sikret komfort og velvære dagen lang. Klik for yderligere info.

 • HKSDK model R3. En letvægts klassiker med en vægt på kun 490 gram. R3 har siden sin introduktion 2001 været konstant updateret og bragt begrebet “sikkerhedssko” til en helt ny dimension. Super soft og ultra let. Med sit stilsikre design og alle HKSDK features såsom air-såler og ”light weight tech” er denne model et sikkert valg. Klik for yderligere info. 

 • HKSDK Q8. "Basket" versionen af model Q2, som er specielt designet til at skabe et perfekt match mellem komfort og design. Sporty look der passer til de fleste former for arbejdstøj. Klik for yderligere info.

 • HKSDK V5i. 100% Metalfri. TECH-FIBER sømværn. Ny let tå kappe i TPA plast. Ny lædertype – for optimal komfort. Ekstra åndbar.  Lightweight Technology™. Nye lettere såler med nitrilgummi. Forbedret stødabsorbering i indlægssål. Thinsulate Ultra foer. Aqua-Cell® membran (vandtæt og åndbar). Ekstra snudeforstærkning, integreret PRO-NOSE. Klik for yderligere...

Viser 1 - 12 af 13