Du kan ikke placere en ny ordre fra dit land. United States

Sikkerhedssko - mænd

Her finder du hele udvalget af sikkerhedssko designet til mænd.

Sikkerhedssko - mænd 19 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 19
 • Her får du rigtig meget for pengene. En super dejlig letvægts Jodphurs sikkerhedssko S3 med både tåbeskyttelse og sømværn. Støvlen har læder i hele overdelen og med elastiske sidepaneler for optimal tilpasning til din fod. Hælen har luftpude for stødabsorbering. Fås i sort.

 • Her får du Australsk kvalitet når det er bedst. Vandafvisende kernelæder, bred profil med stål næse og latex under stålet så tæerne ikke kommer i kontakt med kappen. Indlagt comfort/cushion PU/Poron Impact Absorption system, der nedsætter træthed i ryg lænd og ben. Godkendt til EN 345/346 type I. Fås i farven brun. Fås også uden sikkerhed – se under...

 • Her får du Australsk kvalitet når det er bedst. Vandafvisende  kernelæder, bred profil med stålnæse samt sømværn og latex under stålet, så tæerne ikke kommer i kontakt med kappen. Indlagt comfort/cushion PU/Poron Impact Absorption system, der nedsætter træthed i ryg lænd og ben. Fås i farven brun.

 • HKSDK B5. En model der leverer overlegen beskyttelse til at modstå tunge jobs. Selvfølgelig lavet med den ikoniske HKSDK AIR-sål. Fleksibel og med den velkendte brede tåkappe og sømværn for fuld beskyttelse. Klik for yderligere info.

 • Støvlen er udført i vandafvisende kerne læder og med et system, der nedsætter træthed i ben lænd- og ryg. Indlagt massage sål der forbedrer blodomløbet i fødderne. Hæl- samt tåbeskyttelse. Tåen har komfort foring så tæerne ikke kommer i kontakt med stålet. Sålen er en PU/gummisål varmebestandig til 300° og modstår langt de fleste syrer- og kemikalier. Fås...

 • HKSDK B8. Modellen leverer overlegen beskyttelse til at modstå tunge jobs. Selvfølgelig lavet med den ikoniske HKSDK AIR-sål. Fleksibel og med vores velkendte brede tåkappe og sømværn for fuld beskyttelse. Klik for yderligere info.

 • HKSDK M5. M5 er udstyret med aluminium tåkappe og integreret sømværn. Denne all-round sko har Velcro-lukning og ekstremt bløde og fleksible såler, som er 4. generation af den velkendte HKSDK AIR-sål. Klik for yderligere info.

 • HKSDK R2. Er en banebrydende sikkerhedssko. 6. generation af modellen frembyder den nyeste udvikling i professionelt fodtøj.  Den nye teknik maksimerer AIR-systemet med 24%, og reducerer samtidig vægten. Skoene er samtidig blevet fuldstændig re-designet, hvilket gør den ultra let og super soft. Klik for yderligere info.

 • HKSDK H3. Er den lukkede udgave af H2 – osse denne er en all-rounder til brug i den hvide sektor. Som alle sikkerhedssko i HKSDK´s program er du sikret super komfort og sikkerhed. Klik for yderligere info.

 • HKSDK R7. En gennemtænkt all round sikkerhedssko med det kendte Air-system. Pasformen i R7 er uden sammenligning, og skoen føles på ingen måde som en sikkerhedssko på fødderne. R7 er også den hidtil letteste model. Vi har lagt vægt på at designe skoen, så den ikke ser ud som en sikkerhedssko, - men derimod en almindelig ”street-sko”. Klik for yderligere...

 • HKSDK model R3. En letvægts klassiker med en vægt på kun 490 gram. R3 har siden sin introduktion 2001 været konstant updateret og bragt begrebet “sikkerhedssko” til en helt ny dimension. Super soft og ultra let. Med sit stilsikre design og alle HKSDK features såsom air-såler og ”light weight tech” er denne model et sikkert valg. Klik for yderligere info. 

 • HKSDK B2. Sikkerhedssko med ekstra bred pasform, som sikrer at komforten er i top. Samtidig er B2 udstyret med HKSDK helt ny-udviklede AIR-sål, der giver en fantastisk flexibilitet. Styrke og komfort er det centrale element i denne model. Klik for yderligere info.

Viser 1 - 12 af 19